Házhoz megyünk

Debrecenben és a környező településeken munkatársunk az Ön által megjelölt helyen felkeresi, ismertetni Önnel szolgáltatásainkat és azok díjait. Legyen ez a hely akár a munkahelye, otthona vagy akár egy nyilvános létesítmény, ahol munkatársunk megfelelő körülmények között tud Önnel eltölteni megközelítőleg 25-30 percet.

A találkozó időpontját is Ön szabja meg tetszőlegesen, mi igazodunk időbeosztásához.

Egyedülálló módon ezért a szolgáltatásunkért nem számítunk fel semmilyen külön díjat akkor sem, ha esetlegesen mégsem cégünk mellett dönt a temetés lebonyolítását illetően.

Bízunk szaktudásunkban, illetve tudatában vagyunk annak, hogy Debrecenben és környékén temetkezési szolgáltatási áraink rendkívül versenyképesek. A személyes találkozó alkalmával remélhetőleg szemléltetni is tudjuk ezt az Ön számára.

Otthonában nyugodt körülmények között választhatja ki a megfelelő temetési kellékeket és adhat megbízást az általunk végzett tevékenység lebonyolítására. Munkatársunk ismerteti a temetési szertartást az elejétől a végéig bezárólag, az Ön kérdéseire a tőle elvárható módon, lelkiismeretesen választ ad.

Személyes találkozás egyeztetésére javasoljuk, hívja az alábbi telefonszámot, vagy töltse ki adat egyeztető űrlapunkat.

 

Felvilágosítás: 06-30-947-6637 

Adategyeztetés

Kérjük pontosan töltse ki az adatokat, hogy munkatársunk mielőbb fel tudja venni Önnel a kapcsolatot.

Az Ön neve *:
Az Ön e-mail címe *:
Az Ön telefonszáma *:
Melyik napon keressük?:
Milyen időpontban keressük?:
Megjegyzés vagy kérdés:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!