Árgarancia

ÁRGARANCIA SZOLGÁLTATÁS


Társaságunk garantálni kívánja Önnek a legkedvezőbb szolgáltatási árat!

Abban a nem várt esetben, ha Ön azonos szolgáltatást és kegyeleti kellékeket más temetkezési vállalkozásnál kedvezőbb áron talál, úgy mindent megteszünk, hogy még kedvezőbb árfekvésű temetési ajánlatot készítsünk az Ön számára!

Ennek feltétele, hogy ezt a tényt jelezze munkatársunknak, és a kapott írásos ajánlatot eljuttassa cégünknek. A többi a mi dolgunk.

Azért merünk ilyen írásbeli garanciát vállalni az általunk elvégzett temetkezési szolgáltatások áraira, mivel tisztában vagyunk a temetőkben vagy más temetkezési szolgáltatóknál alkalmazott árképzéssel. Ezáltal ki merjük jelenteni, hogy az egyik legkedvezőbb árat cégünk szolgáltatja Önnek!

 

Bizonyára Önt is nagyon bosszantaná, ha a kapott ajánlat pár nap elteltével már nem lenne érvényes vagy más, magasabb árat tartalmazna illetve egyéb rejtett, előre nem közölt költségek tevődnének még rá.

Nálunk ilyen nem fordulhat elő Önnel!

Mi garantáljuk, hogy az ajánlatban szereplő áron végezzük el a leírt temetkezési szolgáltatást, amennyiben Ön úgy dönt, hogy cégünket tiszteli meg bizalmával!

Próbálja ki cégünket és kérjen egy teljesen díjmentes, minden kötelezettségtől mentes temetkezési árajánlatot az alábbi kérdőív kitöltésével:

Árajánlat kérés

Kérjük töltse ki az itt látható kérdőívet ezáltal pontos temetési árkalkulációt tudunk küldeni az Ön részére.

Temetés típusa *:

Hol kívánja nyugalomra helyezni az elhunyt maradványait?:
Közelebbi megnevezése:
Rendelkezik már sírhellyel?:


Milyen a sírhely típusa?:


Melyik településen történt a haláleset?:
Hol történt a haláleset?:Melyik településen fekszik jelenleg az elhunyt?:
Megjegyzés:
Az Ön neve *:
Az Ön e-mail címe *:
Az Ön telefonszáma *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!