Hamvasztásos temetés

Teljes körű ügyintézés klinikán , anyakönyvi hivatalban és a temetőben egyaránt

További információ

Koporsós temetés

Debreceni temetőben temetési időpont foglalás és teljes körű ügyintézés

További információ

Árajánlatkérés

Minden kötelezettségtől mentesen és díjtalanul kérhet online módon temetési árajánlatot

További információ

Ügyfélszolgálat

Fontos számunkra, hogy Ön a megfelelő tájékoztatást kapja

További információ

Kezdőoldal

Tisztelt Hozzátartozó!

Köszöntjük Önt honlapunkon és köszönjük, hogy cégünket tiszteli meg bizalmával!

Honlapunk célja, hogy tájékoztatást adjon azon hozzátartozóknak, családoknak, akik hozzánk fordulnak segítségért temetkezési szolgáltatás illetve hamvasztási szolgáltatás igénybevétele tárgyában. Megpróbáljuk részletesen ismertetni azokat a fontos körülményeket és kegyeleti szolgáltatásokat, melyek nélkülözhetetlenek egy méltó koporsós temetés vagy hamvasztásos szertartás megszervezéséhez.

Nap, mint nap sokan keresik fel honlapunkat temetési árajánlatkérés céljából, hiszen a temetkezéssel, hamvasztással kapcsolatos gyakorlati teendők bonyolult rendszerét nem mindenki ismeri.

Erre a feladatra Önnek cégünk nyújt megoldást!

Önnek nem szükséges ismernie a temetés vagy hamvasztás megszervezésével kapcsolatban felmerülő hivatali és temetkezési tennivalókat, mi elintézzük Ön helyett! Biztosak vagyunk benne, hogy minden felvetődő kérdésére tudunk megfelelő választ adni, illetve minden elképzelését meg tudjuk valósítani.

Cégünknél azt az elvet valljuk, hogy minden leendő és meglévő ügyfelünknek a lehető legkedvezőbb áron nyújtjuk szolgáltatásainkat. Debrecenben és vonzáskörzetében vállaljuk hamvasztásos vagy koporsós temetések megszervezését.

Válasszon az Önt érdeklő felső vagy bal oldalon elhelyezkedő menüpontok között, vagy lépjen azonnal kapcsolatba munkatársunkkal az alábbi telefonszámok egyikén:

 

Iroda:(+36-52) 871-328

(napközben 8:00 - 16:00 óra között)

Mobil:(+36-30) 947-6638

(napközben 7:00 – 22.00 óra között)

 

Köszönjük megtisztelő figyelmét!

Szomorúfűz Temetkezés Debrecen